Summer white

9/11/2014


Épp időben a nyaralás előtt bukkantam erre a ruhára. Hónapokkal ezelőtt kinéztem én, de a 10 ezer forintos ára annyira nem vonzott és le is tettem róla. A nyár végi akciókban azonban csak 2 ezret kértek érte és így már abszolút megérte ez a mesés darab. Imádom, hogy ilyen hosszú, jól átengedi a kellemes nyári szellőt így egy melegebb napon is jó választás. Valószínűleg idén már nem fogom tudni felhúzni, amit nagyon sajnálok, de így jár az ember, ha a hideg évszakok előtt vesz nyári ruhát :)

I found this dress just in time for our holiday. I had my eyes on it months before but it's expensive price made me leave it in the store. Summer sales has come and there it was for only a fraction of the original price, so it was totally worth to buy this time. I love that it's this long and that the fabric let's the summer breeze through which makes it perfect for hotter days as well. I probably won't be able to wear it again this year which is kind of a bummer but this is what happens when you get a summer dress just before the cold season :)









You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon kis csinos ez a ruha :3 Szinte hihetetlen, mennyi pénzt elkérnek érte teljes áron :O Viszont nagyon jól jártál vele a leárazáson!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen sajnos sokszor túl drágák, főleg a maxi darabok :(

      Törlés
  2. Nagyon kedves darab! :) Hol lőtted? Igen, ez van a leárazások végén vett darabokkal mindig, de aztán majd jövő nyár elején megint szinte azt érzed, h van egy új ruhád, hiszen alig volt rajtad és újra beleszerethetsz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bershkában vettem :) Igen, alig várom, hogy jövőre újra elővehessem, legjobb érzés! :)

      Törlés
  3. Egy hosszú, fehér nyári ruhának mindig különleges hangulata van, nagyon szép! :)

    VálaszTörlés